Kaymakam Balcıoğlu, Kurum Amirleri İle Toplantı düzenledi

Fethiye Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri ile Tanışma ve 2021 Yılı Kamu Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı Düzenledi.

14.12.2021 tarihli Bakanlık onayı ile Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri olan ve geçici görevle Fethiye Kaymakamı olarak görevlendirilen Fethiye Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, göreve başlamasının ardından Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri ile tanışma ve 2021 yılı kamu hizmetleri değerlendirme toplantısı düzenledi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri ile tanışan Kaymakam Balcıoğlu, 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilen genel işleyiş, vatandaşlara verilen hizmetler ve birimlerin faaliyetleri hakkında bilgiler alırken, 2021 yılında göstermiş oldukları başarılı ve özverili çalışmaları için tüm kamu görevlilerine teşekkür etti ve aynı hassasiyetin, 2022 yılında da gösterilmesini istedi.

Pandemiyle mücadelede başta sağlık çalışanları olmak üzere, güvenlik güçleri ve ilgili kurumların büyük çaba gösterdiğini hatırlatan Kaymakam Balcıoğlu, tedbirlerin ve aşılamanın virüsten korunmada çok önemli olduğunu belirterek özellikle aşılarını olmayan kurum çalışanlarının, aşılarını yaptırmaları konusunda duyarlı olunmasını istedi.

Kaymakam Balcıoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde Fethiye’de ihtiyaç sahiplerine yönelik ilgili kurumların, muhtarlarla işbirliği içerisinde çalışarak, ihtiyaçlarının karşılanması ve soğuk hava şartları dolayısı ile sokakta hiçbir vatandaşın kalmaması hususunda yardımcı olunmasını istedi.

Bizde kalın, habersiz kalmayın! BeskazaTV.com