Elektrik Akımına Kapılan Suriye’li Genç Hayatını Kaybetti

Fethiye’de lüks bir teknede tadilat esnasında elektrik akımına kapılan Ahmet El Ahmet isimli Suriye uyruklu genç hayatını kaybetti.

Olay Karagözler Mahallesinde Fethiye Tersanesinde meydana geldi. İddiaya göre Suriye uyruklu Ahmet El Ahmet(22) ve dayısı Muhammet El Ahmet(44), lüks bir teknede tadilat sırasında teknenin sintinesinde biriken yağmur suyunu boşaltmaya çalışırken elektrik akımına kapıldılar.

Teknede çalışan diğer personelin yemek molası esnasında olayın yaşandığı öğrenilirken, geri döndüklerinde Ahmet El Ahmet’in  cansız bedeni ile karşılaşırken,dayı Muhammet El Ahmet’i ise yaralı halde buldular. Kazayı görenler telefonla 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım isterken, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yeğen Ahmet’in hayatını kaybettiğini tespit ederken, yaralı dayı Muhammet ise ambulans ile Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ahmet El Ahmet’in cansız bedeni ise yapılan ilk araştırmanın ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Haber-Hakan AYKIRI

 

Bizde kalın, habersiz kalmayın! BeskazaTV.com